Menu      
Facebook
Instagram
Dolemed ránckezelés plasztika
...

Ránckezelés

Az életkor előrehaladtával, illetve ettől függetlenül alkati sajátosságként az arc bőre veszít rugalmasságából, megereszkedik. Mértékét több tényező is befolyásolhatja, úgymint dohányzás, napsugárzás. Ezzel a kezeléssel ismét feszessé, rugalmassá válik a bőr és visszanyeri fiatalságát, megszűnnek, kitöltődnek a ráncok és barázdák.

Feltöltéssel eltűntethetjük, finomíthatjuk a ráncokat, így az arc ismét fiatal, kisimult lesz. Leggyakrabban az orr melletti redőt, az ajkakat,a szemek alatti besüppedt területet, orrgyök és a szemöldökök közötti ráncokat korrigáljuk, de akár a teljes arcon is alkalmazható csökkent zsírmennyiség pótlására. A hatás azonnal látható! Mindenki számára egyénileg tervezzük meg a beadás helyét és mennyiségét.

A feltöltést végezhetjük saját zsírral, vagy hialuronsavval. Saját zsírátültetés előnye, hogy biztosan nem allergizál, egy bizonyos mennyisége tartósan megmarad, illetve, hogy kevesebb lesz a zsír azon a területen, ahonnan vesszük: has, csípő, deréktáj, fenék, comb. A leszívott zsírt vékony kanülökkel ültetjük át a kívánt helyre. A hialuronsav a bőrünk természetes alkotóeleme, így beadásával csak az elvesztett mennyiséget pótoljuk. Előnye a gyors, szinte fájdalmatlan kezelés. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben végezhető, időtartama kb 20 perc.


Operáció időtartama: 2-3 óra


Kórházi tartózkodás: 2-3 éjszaka


Gyógyulási idő: 2-4 hónap


Visszatérés a műtét után: 7 nap


Helyi érzéstelenítés: általános

- személyes konzultáció plasztikai sebésszel
- kellemes, nyugodt környezetben tudja elmondani az elvárásait- kívánságait és ehhez megfelelő időt biztosítunk!
- a vizsgálatot követően részletesen megbeszéljük, hogy hogyan, milyen technikával lehet elérni az Ön számára legkedvezőbb eredményt, választhat a lehetőségek közül, majd együtt hozzuk meg a döntést.
- a kezelés előtti és utáni teendőket, átmeneti életmódbeli változtatásokat is átbeszéljük.

- rövid megfigyelési időszakot követően el is távozhat
- a kezelt területek duzzadttá válhatnak, elszíneződhetnek, mely pár nap alatt magától felszívódik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre !

Értesüljön eseményeinkről és újdonságainkról!

plasztika Dolemed

Online időpontfoglalásKérjen időpontot online! Kérjük, töltse ki adatait, miután a szolgáltatást és időpontot megadta!

Bejelentkezés
Részletes információkért kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!